Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Standard

Treinen
Voor het eerst in lange tijd weer in de trein. Ik voelde me oud tussen alle studenten.

Uitzendbureau
Ik ging naar een uitzendbureau. Een roze uitzendbureau. xD

Censuur
Onlangs schreef ik iets op het whiteboard in de gezamenlijke ruimte over een Poolse auto die al tijden op ons terrein geparkeerd stond. Ik vroeg me af of deze auto van één van de bewoners was. Mijn vraag werd door iemand uitgewist, en daarom stelde ik mijn vraag opnieuw. En ook dit werd uitgewist. Uiteindelijk schreef ik op wat voor nut dit bord heeft als alles uitgewist wordt. Dit kreeg ik als antwoord van het bestuur. Let wel, een bestuur wat niet op komt dagen op de vergadering en alles behalve actief is.

Gewist
Geïrriteerd schreef ik onder de boodschap “mededelingen door ons ‘actieve’ bestuur”. Schijnbaar was dat ook niet de bedoeling want toen werd wederom alles uitgewist.

Andere bewoner
Iemand anders schreef vervolgens dit. Helemaal gelijk natuurlijk. Wat een onzin die censuur van het bestuur. Maar je kunt het al raden, ook dit werd uitgeveegd.

Appeltje
Op advies van de diëtist eet ik meer fruit. Na het sporten een appeltje, dat gaat er goed in.

Gezond?
Avondeten na het sporten vind ik moeilijk. Maar met een half bord vol sla gaat het er goed in. Geen vlees, dat heb ik op dat moment niet nodig.

Nieuwe sportschoenen
Ik kocht nieuwe sportschoenen. Ze zijn heel blits. Ik moet er wel aan wennen en was even vergeten dat ook deze schoenen ingelopen moeten worden. veel pijn aan de voetjes dus.

Circuit training
Een stukje van de circuit training die ik nu vier keer in de week doe. Bij ieder cijfertje een andere opdracht.

Sportschema
Nog meer sport. Ik maakte alvast mijn sportschema voor de vakantie. Ik wil niet te hard trainen, maar ik wil wel een beetje bij blijven. Dus waarschijnlijk één rondje per dag, samen met Stefan. Nog wel even een stopwatch scoren.

7 thoughts on “Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>