Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Standard

Nog steeds zoekende naar een titel voor deze logjes (die alles behalve origineel zijn).

Nostalgie

Ik was voor mijn vaders verjaardag op zoek naar een cd dus ging ik naar een cd winkel. Ik ben al zeker 7 jaar niet meer in een cd winkel geweest om een cd te kopen. Nostalgie dus!

Verwennen

Je moet jezelf soms verwennen op een lekkere koffie met een chocolade muffin. Doen hoor, dan voel je je gelijk een stuk beter.

Gebak

Later die week gingen we naar de dierentuin. Burgers Zoo in Arnhem werd het en we begonnen het bezoekje met koffie en appelgebak. Dat doen we eigenlijk altijd wanneer we een uitstapje maken.

Carnaval

Na de dierentuin gingen we naar mijn broertje op de koffie. Ik was alleen even vergeten dat de optocht die dag zou zijn in het dorp dus konden we er niet in! Na een half uurtje achter de meute hangen konden we de zijstraat eindelijk inschieten en naar de koffie. Stiekem hebben we ons er wel mee vermaakt. ;)

Carnaval

Auto krabben

De laatste keer krabben! Dat hoop ik dan althans. Het gaf wel een mooi plaatje, de hele auto onder de ijssterren. En natuurlijk Stefan die het harde werk doet. :D

Lunch

Lunch! Nog op de valreep van mijn vastenperiode even de feta opgemaakt met een tomatensalade. Uitjes, tomaat, feta en een beetje vinaigrette en je hebt een heerlijke lunch.

Fysio

Al twee keer heb ik naar deze Duitse plaat zitten kijken bij de fysiotherapeut. Hij gaat over osteoporose geloof ik, maar ik kan er weinig wijs uit omdat het Duits is. Wel een goede afleiding om het wachten door te brengen.

Sportschool

Op de sportschool. Ik ben altijd te vroeg voor de groepslessen maar dat maakt niet uit want voor de zaal staan heerlijke banken om even op te chillen. Stiekem vind ik dat wel lekker en vaak ook gezellig. Nu niet zo, ik was helemaal alleen met het wachten.

Auto wassen

De eerste keer dat Arie de Astra door de wasstraat ging. Mocht ook wel want met de sneeuw en het gestrooi was hij behoorlijk smerig geworden. Nu weer helemaal spik en span. De wasstraat was net nieuw geïnstalleerd dus het wassen van mijn auto werd met kritisch oog gevolgd door 5 mannen.

Uit eten

Toetje!

Uit eten! Dat deden we zaterdag omdat we zo goed opgeruimd hebben. We hadden gepland om onze gangkast uit te ruimen en hadden een lijstje gemaakt. Als we dit netjes gedaan zouden hebben dan gingen we uit eten. En we zijn dus braaf geweest. ;)

4 thoughts on “Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>