Gestopt?

Standard

Ben je nou echt gestopt met bloggen? Nee hoor, ik ben niet gestopt met bloggen.

Ik heb wel weinig inspiratie en weinig rust om te bloggen. Mijn vrijwilligerswerk vraagt veel tijd van me. Ik weet nog dat ik op sollicitatiegesprek ging en dat ze zeiden dat het zo’n 4 uur per week zou vragen. Ondertussen ben ik gemiddeld 8 tot 10 uur bezig per week met mijn vrijwilligerswerk.

Naast mijn vrijwilligerswerk ben ik nog steeds #poetsmiepioni in de thuiszorg. Gezellig telkens naar andere hulpbehoeftige mensen. Ik vind het wel leuk om continu naar andere mensen gestuurd te worden en zo half bejaard Oss te leren kennen. De zorgen rondom het voortbestaan van de thuiszorg blijven bij hen en bij mij. Ik wacht met spanning af of mijn contract in november verlengd gaat worden.

Ook ben ik #oppermoeftie bij de VVE (Vereniging van Eigenaren) van ons gebouw. Dit zou ook niet zoveel tijd vragen maar stiekem is er veel achterstallig werk wat ik op moet pakken. Niet erg, maar wel tijdsintensief.

En natuurlijk solliciteren want ergens wacht op mij die grote-mensen-baan in het maatschappelijk werk. Ik solliciteer niet zo veel als toen ik net geslaagd ben maar ik blijf om me heen kijken naar leuke vacatures die bij me passen. Bereid om een behoorlijke afstand af te leggen ben ik wel.

Zo raakt mijn week behoorlijk gevuld. De tijd die over blijft is gevuld met sporten (7 รก 8 uur in de week) en natuurlijk familie en vrienden. Ik had altijd gedacht dat het rustiger zou zijn naarmate de wilde jaren van begin 20 achter de rug zouden zijn. Niemand heeft me gewaarschuwd dat het alleen maar drukker zou worden. ;)

7 thoughts on “Gestopt?

  1. jij en stoppen met loggen gaat er bij mij niet in hah en als dat wel zou gebeuren zou je een die hard klachten brief op je mat krijgen haha. je bent gewoon druk en ja uhhh hallooo internet is nooit prio nr 1 he ;) dat is bijzaak ;)
    net als de rest wacht ik gewoon weer tot je meer tijd hebt ;)

  2. Ik mis je :( Maar al deze andere dingen zijn natuurlijk ook belangrijk, eigenlijk nog wel belangrijker. Die blogjes komen (hopelijk) wel weer, en tot die tijd wacht ik braaf.

  3. Ik kom regelmatig kijken en ik vind het altijd jammer als er dan weer niks staat. Maar ik begrijp het wel, en soms gaan andere dingen nu eenmaal voor. Bedankt voor de update.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>