Herfstdip

Standard

Herfstdip

Het is alweer herfst. De zon gaat vroeger onder en komt later op. Het wordt kouder en natter. De blaadjes vallen van de bomen en maakt het spekglad. Zowel voor treinen als voor ioni’s.

Stiekem wil ik in de herfst niet meer uit bed komen. Lekker warm onder de dekens blijven en series kijken. Dat mag niet, ik moet elke ochtend braaf met Stefan opstaan zodra de koffie klaar staat. Doe ik ook, maar ik wil het niet.

Wat niet meehelpt is dat mijn broer en schoonzus me omgepraat hebben om Netflix te proberen. Het is de eerste maand gratis weetjewel. En ja ik ben zo’n sucker voor alles wat ‘gratis’ is. Dus ik heb me aangemeld.

Eindelijk heb ik het laatste seizoen van Lost gekeken. En alle seizoenen van 4400. En de film The Duchess. En de film The Reader. En nog een documentaire over schattige baby’s. En een zielige shockerende documentaire over het zieke voedselsysteem in de wereld. En ik ben begonnen met de serie Robin Hood, waar geen zak aan is.

Ik denk wel dat ik in deze gratis maand alles kan zien wat ik wil zien want het valt me behoorlijk tegen, dat aanbod van Netflix.

6 thoughts on “Herfstdip

 1. LinSpin

  Heb geen Netflix nodig, heb een gebrek aan tijd, dus dan mis ik ook niks op de tv.
  Maar welke tips kun je geven om de herfst uit je kop te houden/krijgen?? Waarom ik erom vraag? Om de eenvoudige reden dat ik op dit moment aan het randje van de afgrond sta. Ik zie de diepte en doe mijn best om niet in dat diepe ravijn te vallen. En eigenlijk voelt dit balanceren al niet goed…. pff toe aan lente en zomer!!

 2. michelle

  ik heb voor het eerst in jaren geen last van de herfst :D het gaat dan nu gelukkig eindelijk heel goed met mij.
  het is gewoon weer even wennen dit weer en voor je het weet is het weer lente haha

 3. Ik heb gehoord dat het aanbod van netflix beter wordt als je ervoor gaat betalen. Wel erg herkenbaar, dat van de herfst. Ik wil ook helemaal niks meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>