Herfstdip

Herfstdip

Het is alweer herfst. De zon gaat vroeger onder en komt later op. Het wordt kouder en natter. De blaadjes vallen van de bomen en maakt het spekglad. Zowel voor treinen als voor ioni’s.

Stiekem wil ik in de herfst niet meer uit bed komen. Lekker warm onder de dekens blijven en series kijken. Dat mag niet, ik moet elke ochtend braaf met Stefan opstaan zodra de koffie klaar staat. Doe ik ook, maar ik wil het niet.

Wat niet meehelpt is dat mijn broer en schoonzus me omgepraat hebben om Netflix te proberen. Het is de eerste maand gratis weetjewel. En ja ik ben zo’n sucker voor alles wat ‘gratis’ is. Dus ik heb me aangemeld.

Eindelijk heb ik het laatste seizoen van Lost gekeken. En alle seizoenen van 4400. En de film The Duchess. En de film The Reader. En nog een documentaire over schattige baby’s. En een zielige shockerende documentaire over het zieke voedselsysteem in de wereld. En ik ben begonnen met de serie Robin Hood, waar geen zak aan is.

Ik denk wel dat ik in deze gratis maand alles kan zien wat ik wil zien want het valt me behoorlijk tegen, dat aanbod van Netflix.

6 comments

  1. michelle
  2. LinSpin

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply