Het is stil, aan deze kant

Standard

Het is al een tijdje rustig op mijn blog. Ik ben normaal nooit zo van de hoe, waaroms en excuses maar omdat ik her en der wel wat vragen krijg, toch een uitlegje.

Ik weet niet goed waar ik heen wil met mijn blog. In mijn dagelijkse leven ben ik druk bezig met werken bij de thuiszorg, mijn vrijwilligerswerk als coördinator van een maatjesproject, voorzitter zijn van de Vereniging van Eigenaren van ons woongebouw en solliciteren op iedere droombaan-vacature die ik langs zie komen. Dat wil niet zeggen dat ik het giga druk heb en geen tijd meer over heb voor bloggen maar wel dat ik niet goed weet waarover ik wil bloggen.

Zowel binnen mijn werk bij de thuiszorg, als binnen mijn werk als coördinator heb ik een geheimhoudingsplicht. Nou niet zo zeer een plicht als wettelijk gezien zoals bij een huisarts maar over cliënten hoor je nou eenmaal niet te praten en daar kan ik me ook in vinden.

Ik fotografeer nog steeds wel, ook met mijn iphoney maak ik minimaal dagelijks foto’s en ook van mijn eten maak ik als een trouwe hipster foto’s. Toch is de drive om te bloggen wat weggezakt, een dipje of een writersblock, of gewoon toe aan een andere hobby.

Nu heb ik wel wat onderwerpen die ik nog wil uitwerken. Zoals onze vakantie naar het Westerwald in Duitsland, een bezoekje aan Blijdorp en wat recepten. De website zal dus zeker niet verdwijnen maar hoe snel er weer een update komt… de toekomst zal het ons leren. :D

7 thoughts on “Het is stil, aan deze kant

  1. Komt vast wel goed! Zo’n blogdip heb ik ook wel eens, dan zit het er gewoon niet zo in. Maar dan zo ineens gaat het bloggen weer als vanouds. Dus ik heb er al het vertrouwen in. Als je je maar vermaakt :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>