Hoe voelloe?

Standard

De vraag die ik de afgelopen tijd het meeste hoor is “hoe voel je je?”.

Moeilijk te beantwoorden. Vraag je het op een vrije dag waarbij ik uren heb om uit bed te komen dan gaat het best goed. Dan hoef ik meestal niet over te geven en valt de misselijkheid mee.

Vraag je het op de dagen dat ik op tijd mijn bed uit moet dan gaat het niet zo goed. Vroeg of laat hang ik dan met mijn hoofd in mijn emmertje. Met moeite eet ik daarna toch nog iets van ontbijt zodat ik wel kan functioneren.

Vraag je het ‘s avonds dan ligt het er aan of ik wel of niet blij werd van het avondeten. Kleine hapjes, salades of gewoon wat fruit en dan voel ik me prima. Eet ik een volwaardige maaltijd dan voel ik me niet zo happy en ga ik vroeg naar bed.

Al met al gaat het wel de betere kant op. Ik begin te ontdekken wat wel en niet goed gaat.

Met de mini-Viking gaat het goed. Ondertussen heb ik alweer 2 echo’s gehad. Eentje bij de verloskundige waarbij de mini-Viking een dansje deed toen ik ging lachen. En eentje in het ziekenhuis voor de nekplooimeting, toen deed mini-Viking een beetje dwars door eerst lekker dicht op het vlies te liggen en daarna lekker te gaan draaikonten.

Maar beide echo’s waren goed. Nekplooimeting heeft een mooie uitkomst gegeven. We zijn tevreden. Op naar de volgende checks.

6 thoughts on “Hoe voelloe?

  1. ik moet nog steeds ff wennnen dat DE ioni zwanger is :D super leuk!!
    en ben blij te horen dat het goed gaat en ja ach die kwaaltjes mot gij maar voor lief nemen toch ;)

  2. ikbenirisniet

    Fijn om te horen dat het allemaal goed gaat met mini-Viking-baby. Hoop dat het snel beter gaat met je misselijkheid, lijkt me echt een hel als je niet meer lekker kan genieten van je eten en je elke keer zo rot voelt, bleh. (P.S. wat is een nekplooimeting?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>