Philips Lumea

Standard

(advertorial)

Philips heeft een nieuwe gadget voor vrouwen. Voor vrouwen die graag thuis net zo’n professionele ontharingsbehandeling willen hebben als in de salon.

Hiervoor heeft Philips de Lumea bedacht, een IPL-ontharingssysteem voor thuis.Deze effectieve en veilige methode is nu ook beschikbaar voor thuisgebruik. Gebruik om de 4 tot 6 weken en geniet elke dag van een gladde huid.

Bekijk het onderstaande filmpje voor de voordelen van het ontharen met de Philips Lumea, en voor ervaringen van gebruikers.

(probeer je niet te veel te ergeren aan het spreekbeurt gehalte van het filmpje ;) )

Zou de Philips Lumea iets voor jou zijn?

6 thoughts on “Philips Lumea

  1. ik ben ook zeer tevreden met het resultaat van de Lumea.Ik merkte na 3 x echt verschil. Oksels en bikinilijn na 5,6 keer helemaal schoon benen duurt langer. Enig minpuntje is dat de accu snel leeg is waardoor je je benen in etappes moet doen. Misschien een tip dat het apparaat ook met snoer gebruikt kan worden. Helemaal top.

  2. Nathalie

    Ik ben de Philips Lumea Precision (dus de nieuwster versie) momenteel aan het testen via The Insiders.
    Je mag hem om de 2 weken gebruiken en ik heb er inmiddels al 4 sessies op zitten. Ik behandel mijn onderbenen, oksels en bikinilijn ermee. Ik merk echt al een serieus verschil! Onder mijn oksels groeien nog zo’n paar verdwaalde haartjes maar die komen pas na een dikke week tevoorschijn en ook het haar op mijn benen komt al bijna niet meer terug. Ik vind het dus zeker een aanrader, al denk ik niet dat ik hem ga houden omwille van de prijs…

  3. Ik heb de Philips Lumea in huis om hem te testen. Tot nu toe vind ik hem wel fijn: supersnel, volledig pijnloos en heel eenvoudig. Het duurt wel een aantal behandelingen eer je alle haartjes hebt ‘weggelasert’, ‘t is dus niet dat je vanaf het eerste gebruik opeens haarloos bent voor een hele tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>