Shit het voetpontje vaart niet

Standard

Stefan en ik gingen op de feestelijke Koninginnedag wandelen want die festiviteiten zijn niet voor ons weggelegd. We liepen eerst ruim 4 kilometer, namen halverwege de veerpont naar de overkant van de Maas en hoopten aan het eind van deze 4 kilometer het voetpontje te nemen naar de andere overkant. En daar ging het mis. Het voetpontje vaart namelijk pas vanaf 5 mei. Auw.

Vanaf het bankje hebben we treurig zitten kijken naar de 100 meter water die we wilden oversteken. We zouden het best kunnen zwemmen maar beetje zonde van de spullen. Dus die 4 kilometer maar weer terug lopen, gelukkig langs een prachtige route en met heerlijk weer.

Ik kwam met deze foto’s thuis. Grote versie te bekijken op Flickr.

Jong en Speels
Jong en Speels

Fotogeniek
Fotogeniek

Knus
Knus

Verstop en Vergeten
Vergeten

Veulen
Veulen

Van de oude pont
Van de oude veerpont

Zeilen
Zeilen

In de schaduw
In de schaduw

Lief
Lief

Beschermd
Beschermd

Heb ik iets van je aan?
Heb ik iets van je aan?

Cute
Cute

Roestig Pontje
Roestig Pontje

Nieuwsgierige Pony
Nieuwsgierige Pony

Wat heb jij gedaan met Koninginnedag?

6 thoughts on “Shit het voetpontje vaart niet

  1. De mooiste foto vind ik die van die koeien. Jammer van het pontje, alhoewel, het kostte natuurlijk wel een extra pondje op de terugweg…

  2. Wauw Ioon, wat een mooie foto’s! Oké ik ben misschien een béétje bevooroordeel want I LUV LAMMETJES. Maar echt, heel mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>