Wat wordt het?

Standard

Ik denk dat ik die vraag nog wel het meeste hoor. Weten jullie al wat het wordt?

Nee dat weten we nog niet.

En het erge is, we weten niet eens of we het wel of niet willen weten. Van de ene kant vind ik de verrassing mooi. Maar van de andere kant hou ik helemaal niet van verrassingen want ik ben een controlfreak.

Maar als je het weet wat dan. Ja dan maakt het nog geen hol uit want je kunt er niks aan veranderen.

En wat maakt het uit als je het weet? Ik wil niet graag dat de buitenwereld het al weet. Vooral om te voorkomen dat ik alleen maar roze shit krijg als het een meisje blijkt te zijn. Ik hou helemaal niet van roze. En ik zou het zo jammer vinden als je alleen nog maar geslacht-typische cadeaus krijgt.

Je kunt het geheim houden voor de buitenwereld. Dat is een puntje wat wij nogal moeilijk vinden. Geheimen bewaren. Stefan verspreekt zich nogal snel en ik ben gewoon heel slecht in geheimen.

Dus nee we weten niet wat het gaat worden, maar we hopen een baby.

11 thoughts on “Wat wordt het?

 1. Hier was het twee keer een verrassing. Wij hadden geen voorkeur en wilde geen blauw of roze kamertje. Ik vond het tijdens de bevalling ook nog wel een extra stimulans. Maar uiteindelijk moet je doen waar je je goed bij voelt.

  • Je bent de eerste die ik hoor die het een verrassing gelaten heeft! Het moeilijke is dat we echt niet weten waar we ons nou goed bij voelen. Ik hoef het niet per se te weten, maar het is misschien wel makkelijker met namen zoeken…

   • Je hoort tegenwoordig inderdaad vaak dat mensen het willen weten. En wij vonden een jongensnaam erg moeilijk. Als we het hadden geweten dat de eerste ook een jongetje was, had dit het er niet makkelijker op gemaakt. Succes met beslissen :-)

 2. Als ik zwanger zou zijn, zou ik ook dit zeggen oh en denken…..”En het erge is, we weten niet eens of we het wel of niet willen weten. Van de ene kant vind ik de verrassing mooi. Maar van de andere kant hou ik helemaal niet van verrassingen want ik ben een controlfreak” ;-)

  Fijne zwangerschap meid #duimomhoog ;-)

 3. hihi ik hoop ook dat het in iedergeval een baby wordt! Ik denk dat ik t.z.t. wel zou willen weten wat het wordt. Lijkt me wel praktisch met kinderkamer, eerste aankoopjes enz. Maar dan zou ik t wel voor de buitenwereld proberen geheim te houden en dat lijkt mij ook moeilijk.

 4. sjoerd

  haha, de eerste wist ik per ongeluk via de echo, dat werd een jongen. De tweede wisten we niet, maar gingen uit van een meisje… En ja, niemand wist ervan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>