ZieZoo

Standard

Vorige week zondag zijn we weer eens op pad gegaan. Dit keer naar een nieuwe dierentuin in de buurt, namelijk in Volkel. Vlakbij het militaire vliegveld. Het is maar een klein dierentuintje maar we hebben ons er erg goed vermaakt.

Entree was €7,50 dus daar val je je geen buil aan. Wij zelf hebben meteen maar een abonnement genomen, dat kostte ons €15,= per persoon. (Dat ben je normaal al kwijt voor alleen entree bij een dierentuin).

Natuurlijk nam ik mijn camera mee en ik maakte de volgende foto’s.

Verlegen

Praatjesmaker

Pensive

Fretje

If it fits, I sits

Hunting

Laughing bunch

Een heel leuk onderdeel van deze dierentuin is de ZieZoo-Zjow waarbij ze je verschillende soorten dieren laten zien. Ze lopen gewoon met de dieren langs zodat je ze goed kunt bekijken, en sommige zelfs mag aaien.

Little Owl

Laughing Kookaburra

Goliath

Goliath

Mini

Mini the Owl

Bunny

Bunny

Corvus Corax

Owl

Meer informatie over deze dierentuin kun je vinden op hun website.

Ga jij graag naar de dierentuin?

9 thoughts on “ZieZoo

  1. Of ik graag naar de dierentuin ga? Ik zou het liefst iedere dag in een dierentuin zijn! En ik vind jouw foto’s echt heel erg mooi geworden.

  2. Leuke foto’s! Ik vind het altijd wel leuk, alleen vaak vind ik de prijzen belachelijk. En vind ik het zielig dat ze in kleine hokjes zitten.

  3. Saar

    Wat een mooie foto’s! Een paar jaar geleden ben ik voor het laatst geweest, naar Blijdorp! Ik vind het altijd wel leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>